fbpx

Cloudgruppen partner

Vi på Cloudgruppen arbetar ständigt för att kunna erbjuda en lokal känsla för våra kunder och letar därför efter flera partners runt om i landet som är intresserade av att bli en del av Cloudgruppen familjen. Nedan har vi sammanställt en del olika fördelar du får genom att vara en del av oss.

Cloudgruppen Partner

Vi erbjuder er ett års handledning tillsammans med vårt egenutvecklade ”Cloudgruppen Academy” program för att säkerställa er verksamhets framgång.

Vi står för samtliga kringkostnader så som mobilabonnemang, CRM – system, mejladresser m.m.

Du äger din egen vardag

Du styr helt och hållet över ditt företagscenter, inom ramarna för våra gemensamma värderingar, och kan på så sätt skapa dig din egen frihet och äga din egen vardag. Vi finns alltid med som stöd i bakgrunden, men i det stora hela är du din egen chef.

Noll administration

Du kan fokusera på din verksamhet och kunder medan vi tar hand om administrationen och leveransen åt er! Detta är en nyckelfaktor i vår affärsidé för att höja kundnöjdheten inom vår bransch och ge er som partner en fördel.

Centraliserad inköpsportal

Tack vare alla våra duktiga partners och medlemmar har vi idag ett av marknadens bästa inköpspriser inom våra affärsområden. Detta ger oss möjlighet att skapa de bästa helhetslösningarna för våra kunder. Det är en stor fördel för dig som partner och något vi gladeligen gynnar våra kunder med.

Bred portfölj – större affärsmöjligheter!

Vi har idag en bred portfölj där vi tillsammans tack vare rätt tillvägagångssätt och stort kundfokus lyckats skapa oss själva rätt förutsättningar bland våra leverantörer. Detta ger dig som Partner en stor fördel ute på marknaden tillsammans med vårt starka varumärke.

Stor exponering – kostnadsfritt!

Vi sköter marknadsföringen centralt och arbetar hela tiden på att få dig och din verksamhet att synas och växa på din ort! Vi annonserar, uppdaterar sociala kanaler och ser till att våra kunder alltid är uppdaterade med det senaste.

Vi lyssnar på dig!

Som partner hos oss får du automatisk plats i vår ledningsgrupp. Du blir alltid hörd och är viktigt för oss!

Är du rätt person för oss? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.